Sidor

onsdag, april 22


Såhär långt/kort har jag kommit på min swallowtailsjal. Stickar den i Teetee elegant, den lila/plommonfärgen. En underbart lila färg, lite mörkare än vad bilden visar. Ska strax börja på lily of the valley border på diagrammet. Spännande med ett nytt mönster o se hur det växer fram. Har sett sjalen uppstickad så många gånger, o nu var det äntligen dags att göra den själv.

Aprilmuddarna i pulsklubben har jag såklart glömt att fota. Har gjort klart den ena och är knappt halvvägs på tvåan. De blir väldigt smala, så det vete sjutton om de blir använda av mig, men men, nån gång kanske jag trillar på någon med väldigt smala händer som gillar dem, så klara ska de bli iallafall. Och nu har ju majmönstret kommit så det börjar bli hög tid att få dem klara nu. Kanske till handbollen på tv ikväll?

På tisdag är det stickcafe på Emmas i Skövde. Om någon vill lämna bidrag till hjälpstickan, så går det bra att ta med det dit då. Nästa torsdag är det också sista dagen att lämna in bidrag i form av barntröja ifall man vill vara med i utlottningen av 200 g entrådigt ullgarn från Kampes. Mer information hittar du i kanten här till höger.

8 kommentarer:

Susilull sa...

Lycka till med Swallowtailen, den är så kul att sticka.
Jag har invigt min idag!

Eva S sa...

Har också sett swallowtailsjalen på många bloggar och blir mer och mer sugen på att sticka en. Fram tiden kommer väll att visa om det blir så eller inte. Just nu ligger tvåufon i stickekorgen och det går sakta men säkert framåt.
Må gott

Sussry sa...

Vilken vacker färg på sjalen, får mig att tänka på sommar och syrener.
Kram och sköt om dig!

Eva sa...

snygg färg på snygg sjal !

postar ett paket till dej i morgon.

Kramen !

Samtal från min trädgård sa...

Den verkar bli väldigt vacker. Det finns så mycket som står på min önskelista, men jag är lite restriktiv med mönster, huvudet orkar nämligen inte riktigt med.

Eva sa...

har använt samma beskrivning som den du fick !

Helgen har varit lugn,är förkyld !

Kram !

Nina BF sa...

Himla fin sjal! Hur var det nu, kom du på hur många sjalar man kan ha med gott samvete...? Kram

Monica Hansen sa...

Du är duktig!