Sidor

fredag, juni 12

Idag är det skolavslutning. 9 grader o spöregn.... ingen bra kombination, speciellt inte när det är "sista natten med gänget" på Skara Sommarland som gäller hela kvällen för dottern med vänner.
Är så man känner för att skicka med täckjackan, men då blir man väl inte särskilt poppis kan jag tänka mig. Jaja, de får dansa sig varma.

En fördel är iallafall att det blir mycket sticktid ikväll/natt när man ska hålla sig vaken för att kunna hämta vid bussen. Kan kanske Matildasjalen blir klar?(Länk till mönster i ett tidigare inlägg) Skulle vara skoj att hinna blocka den för att kunna överlämna till mottagaren på måndag eftermiddag, men det inser jag att det kommer nog inte hinnas med. Men skam den som ger upp hoppet! Ska göra ett allvarligt försök ändå! Håll tummarna för att jag ska hinna!

2 kommentarer:

Monica Hansen sa...

Nej, de husen står kvar i frihamnen så det är lugnt:) Det var ett kvarter brevid som har brunnit ner med lyxbåtar, mattaffär m.m...

Eva sa...

morning has broken......
Tack för tippset m spypåsen,det var smart,ja du handen är oppåt,gör sej själv för annars värker den. I morse kliade det som f....kunde ha rivit av bandaget
o kliat...Skratt !
Läkaren som "fel" behandlat mej ska få sej en knäpp på näsan iaf.
som hon sa : det är inga konstigheter med ditt finger :) ....hm ! det var ju bara brutet o några lösa flisor..

Ska hålla mina tummar så dom blir blå om att du hinner klart sjalen,
och ska du hålla dej vaken i natt så kanske du får lite gjort om du inte är för trött så det bara blir "tok".

Kramar från en annan "nörd" ler !