Sidor

lördag, februari 20


Såhär ser vår altan ut just nu... Den hade ändå skottats ren från snö häromdagen. Igårkväll var d knappt ingen snö på den.

8 kommentarer:

Betty sa...

Hej! Jag har skrivit en kommentar till ett inlägg men vet inte om du sett det, det var angående cykla på motions cykel...

Sussry sa...

Trevlig helg mitt i snön!

Betty sa...

hej! tack för din kommentar =) Jo, jag har oxå motions cykel å fick tipset om att sätta en stol bakom cykeln att sitta på, sätt sen passligt med kuddar så det känns bra. sen kan man sitta å trampa, titta på tv å sticka sockor =) vanliga sockor utan extra mönster går bra, säkert mönster oxå om man vill. det gåt lättare att trampa då man har nåt att syssla med! pröva gärna =) jag har stickat många sockor bakom motions cykeln =) skillt nu när det är så taskigt väder ute!

Susilull sa...

Kul att se alla snöbilder på bloggar. Vi börjar bli lite trötta på att skotta nu...

Gittan sa...

Vad snö det är överallt i vårat avlånga land.Nu får det vara nog med både kyla och snö.

Marie sa...

Håller med föregående "talare"... Det är verkligen förfärligt mycket nog nu tycker jag ;D
Det tar aldrig sluuuuuuut heller verkar det som!!!

Smycka sa...

Har ni helt snöat in eller? Har inte hört något på ett tag här inne. Kramelikram =o)

Pärlmudden sa...

Nejdå, inte helt insnöade.... bara slut. Tränar 2 dagar/vecka på reumatologen/dagvård. Det tar på krafterna vill jag lova, även om det är kul. Har varken haft ork att tänka efter vad jag ska skriva, eller ta tag i bloggen över huvud taget... Hoppas på bättring när jag klarat av denna perioden som troligen är slut nästa vecka.

Kram kram, ses på tisdag hoppas jag