Sidor

tisdag, september 21

I Torsdags var det dags för höstens första(förhoppningsvis inte sista) överlämning av bidrag från Hjälpstickan. Nya bidragsmottagare i höst är Kvinnohuset Tranan i Skövde. Frälsningsarmén fortsätter också ta emot. Jag började morgonen kl 08 med ett besök på kvinnohuset. Fick kaffe och en guidad rundtur. Det var riktigt intressant att höra hur de jobbar. Helt otroligt vilket arbete de gör, både avlönat och ideellt. Det var med glädje jag överlämnade 153 bidrag till dem. Lokaltidningen var på plats också. Därefter åkte jag vidare till Frälsningsarmén i spöregnet. Medan vi lastade ur bilen så kom lokaltv, tv4 Skaraborg. Så det blev lite stressigt, jag hann inte ens kamma mig innan de började filma... idag sänds inslaget. Vill du se tidningsklippet eller tvinslaget kan du kolla på Hjälpstickans hemsida. Där finns det länkar.

På fredag ska jag åka på utflykt. Då är det syfestivalen i Borås om är målet. PÅ facebook hade Garntjänst en utlottning igår på entrebiljetter dit. 40 stycken skulle lottas ut enligt principen "först till kvarn". Säger bara en sak....jag var snabb! Alldeles nyss kom ett mail att ajg var en av de lyckliga som fick en entrebiljett! Jippi! Visst måste det väl vara så att eftersom jag sparar entrepriset så får jag handla för så mycket mer?

Nu ska jag käka lite lunch, sen är det lite hushållspyssel som gäller fram till klockan 15, då är det STICKCAFE på Facebook!

Ha det gott!

1 kommentar:

Ginas stickverkstad sa...

Ha en bra dag.
Jag hinner inte att vara med.
Kram Gina