Sidor

fredag, augusti 19

Såhär rörigt ser det ut vid mitt soffhörn just nu... Det helsvarta är en travelling woman i alpacka, det randiga är Lisas "koftjävel" som jag inte alls tycker är jävlig, utan fullkomligt älskar redan innan den är klar.:-) koftan stickas i drops baby alpackasilk och sen skymtar möjligtvis en liten gosig sjalring som stickad i Noros lacegarn, sekku. Det köpte jag i Kristianstad på Helylle. Vilken underbar affär... Jag ville ha precis ALLT! Jag pajade knät i måndags, därför känns det ännu viktigare att ha allt nära mig. Gjorde en vridnig, sen ett illvrål! Ett akutbesök och röntgen, det blev resultatet istället för kräftor o ett glas rose... Diagnosen är en trolig meniskskada. Nu får vi vänta ett par veckor innan vet om det läker sig självt el vad som händer. Ha en trevlg helg ! Kram


9 kommentarer:

Susilull sa...

Härligt med "stickiga röror"! :-)
Mindre roligt att du gjort illa ditt knä! Hoppas det läker av sig själv!
Jag väntar på att min stukade fot skall bli sig lik igen, det verkar ta tid...

Tänkte på dig häromdan, hur har det gått med din hand. Har den blivit bra?

Kram och ha det bra!

Anonym sa...

Vilken härlig röra/hörna du har!! Ser ut som hemma hos oss..*L*...Jobbigt med knät, för man belastar så oerhört mycket som man inte tänker på annars. Är allt ok med dig för övrigt?
Skulle vara kul att träffas och sticka lite...igen...*S*...har ju sagt det under en period, men allvarligt menat. Krya på dig AL så kan vi kanske höras vidare.

Krya-på-dig-kram, från mig till dig

Vonna

Smycka sa...

Jag har alltid stickröror! *asg* Jäklar sicken osis med knät hörru! Hoppas det läker sig självt. Kramar om =o)

Eva S sa...

Lite lika där då, just nu i alla fall. Fotpallen, två stickningar, dator och kaffekopp inom mina armars räckvidd. Hoppas ditt knä läker sig fint.

Skarvtjärns Greta sa...

Stickröra, äsch då; men hur hamnade all din text under bloggen i min högerspalt? Under bloggar jag följer

Sunna sa...

jag tycker det ser ut som ett hörn full av kreativitet, stackare då med ditt knä, håller tummarna för att det ska gå bra

sinneskatten sa...

Usch vilken otur!
Tur du har dina handarbeten runt dig så knäet har möjlighet att få vila, sen får vi hoppas på det bästa.
Carina

Sussry sa...

Härlig röra med stickprojekt.
Sköt om dig!

Cina sa...

nejmen- såg preis när jag skrivt en kommentar hos dej att vi har två saker gemensat till- en rörig stickhörna och en meniskskadat knä:-)Hoppas du är bättre- jag är sjukskriven 1 v till och har släppt kryckorna nu....Krya på dig!