Sidor

måndag, mars 4

Börjar med att be om ursäkt för bloggtystnaden.... Har haft fullt upp ett tag.
Jag har nämligen provstickat ett mönster åt Lisa.  Lisa har specialdesignat ett mönster till  Hjälpstickan. TACK söta! Nu har jag alltså provstickat det, postade modellen till Lisa i fredags eftermiddag. Så nu får hon fota och göra det sista med mönstret innan det kommer till försäljning. :)  Längtar efter att kunna visa er alla hur fint det är, och även berätta mer om det, men ni får ge er till tåls ett tag till. ;)

Helgen som gick har gått i sportens tecken. Det har varit skid-Vm, friidrotts-Em och Vasaloppet. Antar att jag inte är själv om att fått många sticktimmar. :D
Gjorde ett par muddar som var beställda. De är stickade i Drop Alpacka med Gutermannpärlor i min egna design.
Dessa ska postas i eftermiddag. Hoppas mottagaren blir nöjd. :)

Förutom provstickningen har det varit lite stickcaféer. Sånt är alltid trevligt, eller hur?!
Hjälpstickans Skövdefilial anordnar stickcaféer i samarbete med ABF  i Skövde. Vi har stickcafé varannan vecka jämna veckor. Det är alltså dags nu på onsdag igen. Vi håller på mellan kl 14-16.30 -17tiden i AbFs lokaler i Skövde. Jag hoppas verkligen jag kan vara med på onsdag, för imorgon ska jag till tandläkaren igen. Jag har en tand som ska rotfyllas bara nerven ger med sig. Det blir 6 gången jag går dit imorgon, så denna gången hoppas jag att bedövningen ska ta ordentligt...

Jag har också översatt två vantmönster till svenska. Det är från Crystal Palace Yarns, och kommer finnas på Hjälpstickans hemsida inom kort. Inväntar bara besked från provstickare att jag inte missat något. :)


En annan sak som upptar en hel tid just nu är att jag börjat träna... På gym som alla andra. ;)
Det känns jättebra, och jag vet ju en del om vad som funkar och inte funkar för min kropp efter att tränat på sjukgymnastiken en hel del. Målet är att gå ner allt som jag gått upp sedan min fot pajjade för en drös med år sedan. För tillfället blir det mellan 3-4 gånger per vecka. Ganska bra gjort om jag får säga det själv, och vem skulle hindra mig. ;)
Nu ska jag sortera Hjälpstickanbidrag, sen blir det stickning såklart...och under tiden ska jag lyssna på stickpodden.

Ha det gott!


3 kommentarer:

Nina BF sa...

ville bara lämna en liten tanke... Kram!

Manduzana stickar sa...

Det låter som att du har haft fullt upp med roliga grejer (förutom tandläkaren;))

Smycka sa...

En tjej med många järn i elden! Ta hand om dig! kramizar