Sidor

tisdag, februari 26

Nu ska jag väl vara tillbaks någorlunda. Långt ifrån bra, men dock bättre...

Igår var det då dags för kurs/inspirationskväll i pärlstickning. Den gick ju bara inte att ställa in, alldeles för kul! Det kom 7 glada stickerskor, den yngsta 7 år. efter lite allmänna råd o tips, så kom de igång riktigt bra. Man hade stundtals kunnt höra en knappnål falla, så koncentrerade var alla! Jättekul!!

Nu har Mars månads pulsvärmare i PULSKLUBBEN kommit också. Denna gången har man 2 olika mönster att välja på! Det ena är Mushroom pulse warmers , och det andra är korvmuddar.
För min del tror jag att jag ska börja med korvmuddarna, sen får vi se hur det blir med champinjonerna...

Sen har jag, liksom många, många andra fastnat för candle flame sjalen... Har nästan bara börjat, men ändå, den blir lika fin i verkligheten som jag trodde! Återkommer med bild. Jag gör den i lila/grått tvåtrådigt från Kampes.

Annat på UFO fronten är väskan... Det går framåt sakta men säkert. Båda fram o bakstycke klart, dags att ge sig på axelbanden! De har jag funderingar på att sticka in pärlor i... Skulle väl var typiskt mig?! Återkommer med resultatet så småningom.

8 kommentarer:

Storjägarn´ sa...

Åh, va mycket du hinner med att sticka. Sjalen verkar fin.

teresa sa...

Tack för din rara kommentar på min blogg. Och tack för din award, såg den just. Sån´t värmer!

Smycka sa...

Tack för en underbar inspirations-kväll igår! *kramar om* Hade verkligen längtat till igår att få träffa dig och att få gå på din kurs!

Kramsi kramsi
Ulrica ;)

teresa sa...

Hej igen!
Såg att du också har ont i ryggen.. Jag har fått en laptop så att jag kan ligga med datorn i sängen, alternativt soffan. Det funkar jättebra. Ett dyrt tips...

Sofia sa...

Trevligt att se att du är bättre!! Jag ska ta tag i min Candle Flame oxå.. nån gång. Just nu ska jag banne mig få färdig min snibbkofta som jag påbörjade förra året. Så knäppt att låta den ligga, när det bara saknas 20 cm på vardera ärm ju!
Nu kommer Sören och Lucaz lekkompis; hon heter Rakel och är en storpudel! Sååå söt och massor med studs i! :) Mattarna ska fika, medan vovvarna har barnkalas - Sören fyller ju 4 år idag! :)

*skickar över en nybakt bulle, så du oxå kan va med på ett kalas-hörn*
Kramis

Eva i Halmstad sa...

Hej
Hoppas att du är bättre i ryggen.
JAg har börjat på ett projekt som skulle passa dej, det är med 5000 pärlor. Låter de spännande?
Ha de så gott.
Eva.

Nina BF sa...

Så skönt att du mår bättre! Hoppas du blev bortskämd nu! Kram!

Dockmamman sa...

Vilken tur att du är bättre i ryggen, jag läste det tidigare men orkade inte att kommentera det då, mina dagar består just nu sjukhusdagar hos min dotter och jag är igenmulad i ansiktet p.g.a av alla tårar jag är så ledsen...

Men jag vet att allt kommer att bli bra hoppas jag i alla fall fast det kommer att ta tid/Kram och hoppas att du blir ännu bättre nu...