Sidor

fredag, februari 1

scarfen...


Nu är scarfen blockad o klar!
Jag blev riktigt nöjd med den.(och Ja, jag vet att eget skryt luktar illa, men det är väl ingen luktblogg heller!)

Färdigblockad är den ca 2 meter lång, och det gick inte åt ett helt nystan Kauni.


Däremot gick det åt en hel del pärlor, mellan 50-60 g av gütermanns rocailles 9/0 färg 1030, så alltså nästan 2 rör.Här är en närbild på mönstret. Man ser iallafall pärlorna lite bättre. Eftersom det är genomskinliga med regnbågslyster, så blir det väl mest som små daggdroppar...

Nu har äntligen Sticka Meras Pulsklubb dragit igång! Februarimönstret är Mrs Beeton, ett mönster som jag har sneglat på ett tag o varit sugen att testa. Detta ska bli spännande!
Nu ska man bara rota ibland gömmorna o se om det finns något passande garn...

Jag har blivit utmanad av Dockmamman att skriva 7 sanningar om mig själv... Klart jag antar utmaningen, men det blir i nästa inlägg, för nu suger det i kaffetarmen...
Ha en underbar fredagskväll allihop!!

12 kommentarer:

Cicki sa...

Den blev jättesnygg. Vad duktig du är. Jag har precis sytt klart en bordstablett som jag nu ska fota och lägga ut så gå gärna in och kolla...:-) Trevlig fredagkväll på dig också-

Sussry sa...

Åh, den är jättefin! du är så duktig.
Ska bli kul att se "pulsvärmarklubbens" muddar vart efter du fixat dem. Själv valde jag att inte hoppa på mera KAL, ska försöka ro iland sockorna.

Ha en underbar helg!

teresa sa...

Jättefin!!

DOCKMAMMAN sa...

Vad fin den blev... Sköt om dig och ha en trevlig helg/Kram Dockmamman

Katarina sa...

Så fin den blev, så jag tycker absolut att du ska skryta lite. Vi svenskar är alldeles för dåliga på att vara stolta över oss själva.Så fram för mera sånt!
Ha en skön helg!

Marianne sa...

Vad fin den blev. Vilket jobb du lägger ner med alla dessa pärlor.

Sofia sa...

Åhh va snygg den blev!!! Det är skillnad på stolthet och skryt! Vi behöver verkligen lära oss att slå oss för bröstet när vi gjort nåt bra! :)
KRAM

Eva S sa...

Skryt och skryt! Den gamla jantelagen ligger oss till last fortfarande. Ska vi bara göra saker vi inte tycker blev bra kan vi lika gärna lägga av. Att man blir nöjd med en sak man tex.stickat kan inte vara fel. Skönt ungdommarna i dag får lära sig tala om vad dom faktiskt kan. Må gott

Nina BF sa...

När man gör något som blir så fint och man är nöjd så har man rätt att tala om det för andra! Och många gånger oxå!! =) Jättefin scarf!

Kram

Smycka sa...

Den blev jättefin! Klart man får säga vad man tycker om sina egna saker! ;) Hoppas kursen gick bra i torsdags. Tråkigt att jag inte kunde komma, men Bea blev jätteglad över sina braller och att hon inte fick sin sovmorgon! *hihi* Fick även med mig en namnlista från Emmas som jag ska ringa runt och se om jag får till en kurs i februari. Om vi inte hörs tidigare, lycka till på torsdag! Kramiz Ulrica =o)

Soili sa...

Jätte snygg är rätta ordet.
Det är klart att man ska berömma sej själv.Det är inet samma sak som skryt.Jag var på en kusr med jobbet för ett antal år sedan och där fick vi lära oss att berömma oss själva,Klappa dej själv på axeln och säj högt"Det är inte klokt va duktig jag är"du ska höra det inte bara tänka.Bra råd tycker jag.

Linda sa...

Vilken fin sjal du har gjort. Du kan vara riktigt stolt :-).