Sidor

onsdag, juni 11

Länge sen sist....

Ja, nu var det verkligen länge sen sist jag skrev något! Har hänt en hel del, och bloggandet har kommit i kläm.

Igår var en händelserik dag, på det positiva planet. Såpass att jag glömde ta fram kameran till och med!! *skrattar*

Vi hade finbesök minsann. Monica och Göran som är hemma i Sverige var här och hälsade på! Vi käkade lunch och drack kaffe mellan allt stick- och garn- och mönsterprat! TACK FÖR ETT UNDERBART TREVLIGT BESÖK!!!
Hoppas resan tillbaka till Kenya går bra, och att vi får tillfälle att ses även nästa gång ni kommer hem till Sverige!
Monica fick med sin låda med saker som flera av er har hjälp till att samla in. Hoppas det kommer till nytta. Hon samlar in saker till Yrkesskolan i Sudan, och jag har försökt hjälpa till att få ihop lite saker! Hälsar och tackar från Monica för allt fint. Jag fick en jättesöt prylask gjord av pärlor, plus en massa pärlor till pärlstickning som present! Tack än en gång för det fina!

När gästerna rest vidare var det dags att åka till Skövde. Skoshopping med dottern, och senare stickcafe. Sista för säsongen, nu är det sommarlov... *snyft* Det var bra uppslutning, en sisådär 20-25 personer, varav några nya ansikten.

På stickfronten då?? Jodå, ICARUS är (efter tredje försöket) på gång, jag håller på med de sista varven på chart 1, så det rullar på nu äntligen. Just nu är den sjalen ett riktigt WIP-projekt, varför?? Jo, jag har gått och blivit förälskad i TeeTee elegant garnet! Ett helt underbart garn att sticka i. Funkar tom att sitta i solen i +30 grader och sticka med det! Lovar att ta en bild så ni får se. Men kameran är ute på resa, så det får bli en annan dag.
Nu åter till stickningen och en bra talbok, Camilla Läckbergs senaste, Sjöjungfrun. Kan verkligen rekommenderas!!

4 kommentarer:

Eva i Halmstad sa...

Va skoj för dej att träffa Monica, har tyckt de varit lite tyst hos henne, men de kan man ju förstå om hon är på resande fot.
Väntar på lite bilder från dej, ha de så gott i Karlsborg.
Eva.

Susilull sa...

Visst är Tee-tee garnet härligt att sticka i! Skall bli kul att se din Icarus, är oxå sugen på att sticka en. Jag har ju fortfarande inte börjat på någon svart spetssjal, har ju ett fint Kampes ullgarn till det, som jag fick av dej! Men många att-göra-projekt måste man ju ha.

Ha en skön fortsättning på sommaren!

Smycka sa...

Sjalen är jättefin! Jättehärlig färg också. Roligt att få träffa dig och Emmis på cafét.

Kram
Ulrica =o)

Monica sa...

Tusen tack själva!!! Det var jättekul att äntligen få träffa dig efter alla timmar vi surrat på nätet. Och din trevliga familj! Och riktig hemlagad mat.... Och få prata stickning med någon som förstår vad man säger.... Mmm.... det var en riktigt, riktigt bra dag. Hoppas vi ses igen.

Kram