Sidor

torsdag, maj 29

Utmaning...

Jag har blivit utmanad, av både Smycka och Katarina...

Lika bra att ta tag i utmaningen innan det är dags för målarpenseln...

3 namn jag går under: Mamma, Ann-Louise och Älskling

3 saker som skrämmer mig: Ja, vad skrämmer mig ??? Vi har gått igenom en hel del genom åren i familjen, så vi är nog inte så lättskrämda längre.... men men ormar och småkryp skrämmer mig verkligen, och att det ska hända någon i familjen något hemskt, och sen skrämmer det mig att inte veta hur värken kommer påverka framtiden(att alltså inte veta hur pigg/dålig jag kommer vara om 10-20 år).


3 saker som jag har på mig:
underkläder, shorts o tröja

3 sanningar: Älskar att hålla på med mina stickningar o mönster(tid o rum bara försvinner), Älskar att vara vid vår husvagn, Jag har världens bästa make o barn!

3 saker jag verkligen vill ha: Mindre värk, fortsatt underbart äktenskap som varar livet ut, och fler timmar per dygn till stickningen ;)

3 bloggare jag utmanar: Sofia, Monica, och Hemlis3-vännen Emma.
Och är det någon mer som känner sig utmanad, så kör på!! Skriv gärna en kommentar ifall du har hakat på så jag kan komma och besöka dig o ta del av dina sanningar!!

2 kommentarer:

emma sa...

jag har antagit utmaningen, men några andra inlägg smet före.. det kommer :)

Monica sa...

Självklart måste man anta en utmaning!!! Tog lite tid bara eftersom vi varit på (väldigt) resande fot några veckor. Svaren ligger snart på min blogg...

Kram