Sidor

tisdag, december 2

Internet fixat med mera

Nu har jag fått tillbaka internet, ja, egentligen fick jag det fixat sent i lördagskväll, men det har inte blivit av att blogga. Jag hade en hel del blogginlägg från er andra att läsa ikapp, närmare bestämt ett 80-tal... det tar sin lilla tid. :)
Men det var fruktansvärt vad hemskt att vara utan internet i nästan 2 dygn!! Jag som startar datorn på morgonen, o sen står den o tuffar o går nästan hela dagarna....

Sen har jag stickat, stickat och stickat lite till. Det är ju Julmarknad på Karlsborgs Fästning på lördag. Ska bli spännande o se ifall jag får något sålt. Det är marknadspremiär för mig. Om någon bloggläsare dyker upp där, så står jag på andra våningen. ge er gärna till känna. Jag kommer stå där ihop med smycka och Malin.
Nu ska jag sticka lite till, sen ska jag försöka få tummen ur och fotografera senaste alstren imorgon när det är lite ljusare(förhoppningsvis).
Snart är det också dags att heja fram sveriges damer i handbollsem. Matchen mot vitryssland startar kl 18 på tv4.
Heja Sverige!!!

UPPDATERING:
Jag hinner inte lägga in bilder idag, eftersom vi strax ska åka bort, så bilderna kommer i morgon, JAG LOVAR!!!!! ag har fotat några av sakerna idag, och tar resten imorgon.
Kram o ha en trevlig kväll!

4 kommentarer:

Nina BF sa...

Utan dator i två dagar, försmäktar jag i denna boning! Det kan väl inte vara så att du är bloggberoende?! =)

Kramar!

Dockmamman sa...

Funderade på just det där med att stå tillsammans med andra, nästa år så kanske du kan planera in med mig och Eva (Urmodern) det skulle vara skoj på Jamtli marknaden.

Boende och mat mm...det fixar sig...

Ha det gott

Dockmamman sa...

Har en liten utmaning till dig/Kram

Marianne sa...

Spännade med Julmarknaden, hoppas att du får sälja riktigt mycket.