Sidor

söndag, mars 7

Long time, no see......

då har det varit en sån där period igen.... Ber om ursäkt för min frånvaro, men livet kom emellan.

Jag har gått en träningsperiod/dagvårdsperiod nu. Varit på sjukhuset 2 dagar/vecka för träning. Det har varit sjukgymnastik, styrketräning, vattengympa, handträning och värmebehandlingar. Och det tar på krafterna vill jag lova. De dagar jag inte varit där har jag försökt hinna med övriga livet... sånt där som inte sköter sig självt ni vet. Och däremellan har jag kopplat av med lite stickning. Har en del foton att visa er, men jag hittar inte kamerasladden just nu, så det får bli en annan dag. Nu i veckan är det iallafall utskrivning från träningen, o sen ska jag väl fortsätta ett tag att åka in o träna en förmiddag/vecka el så. Men det visar sig.
Det är iallafall skönt med en sån här period emellanåt. Man känner att man får mer rörlighet i kroppen osv.

Igår var jag förresten på stickcafe! Fick syn häromdagen på en skyt som talade om att det fanns stickcafe på vuxenskolan ca en gång/mån. Och nästa var då alltså igår. Det var väl en sisådär 10talet glada stickerskor som samlades. Bara nya ansikten för min del, men vad gör väl det, alltid skoj att lära känna nytt folk.
Nu ska jag sticka vidare.... Så jag har mer nya saker att visa upp när jag bara hittar den f........e sladden.....
Kram till er alla!

5 kommentarer:

Cicki sa...

Det var mycket träning. Då förstår jag att du inte hinner med så mycket annat. Var rädd om dig. Kram

Smycka sa...

Verkligen long time no see! Skönt att "se" dig igen! Kram Du är duktig du som tränar! Hoppas det går bra! Kämpa på! Ser fram emot att se dina foton på de nya alsterna! Vart var det nya stickcafét? I Skövde eller i Tibro? Hade du inte en bärbar datorn? Om du har det går det vällan att sätta in minnet från kameran i sidan på datorn eller? Det gör det på min bärbara. Hoppas vi ses på tisdag igen. Kram kram =o)

Carina sa...

Du har något att hämta på min blogg.

Sunna sa...

Ska bli kul att se vad du hittat på, må gott

Sussry sa...

Har saknat dig!
Du har verkligen fullt upp, hoppas det ger resultat.
Kram!