Sidor

tisdag, mars 23

Jag har ju lovat lääännnngggeee att ni ska få se lite av det jag har stickat medan jag varit dålig på att blogga..... Här kommer några bilder äntligen!


Först ut en tröja i Carro magic från Marks o Kattens. Denna är gjort av garn från sponsringen till Hjälpstickans filialträff i höstas. (Marks o Kattens var ju jättesnälla och skickade en låda med garn till oss.) Ett väldigt skönt garn att jobba med. Storleken 10-12 år. Förhoppningsvis värmer den någon numera.
2 par muddar med tumhål. Mitt egna mönster stjärnhimmel för första gången stickade med tumhål. Blev ganska bra tycker jag själv. Hoppas beställarna tycker det också. Leverans per post igår el idag, postades i söndags.

Vantar, kylan är ju inte över ännu tyvärr. :(
Dessa är stickade i Artesano Alpacka , heter det Hummingbird garnet?? Kommer inte ihåg, men varma och mjuka är de. Jag gillar lite längre muddar på vantarna, så därför ser de ganska smala ut. Dessa är till mig själv för en gångs skull.
Ännu ett par vantar. Tänkte dem till dottern först, men vet inte om de "duger". Får väl se. Annars finns det säkert någon som vill ha dem. Dessa är stickade i Regia sockgarn Kaffe Fasset design

2 Pannband. stickade i Drops Karisma. Tiden får utvisa vem som är intresserad av dem till nästa vinter. För nu hoppas vi väl alla på att det inte ska bli så kallt att man ska behöva ha pannband mer?
Svart bolero stickad på beställning. Den är stickad o Cotton lux. storlek Large.Och så till sist min Tantkofta-kofta. Som ni ser är det bara lite på ärmarna kvar, men jag blir inte nöjd. Tycker färgerna är kononfina ihop, men ärmarna blir jättevida. Försöker sticka ett varv på varje ärm åt gången nu så att jag minskar likadant på båda och håller tummarna att det ska se vettigt ut när det blir klart. Men det känns segt o trist när man inte är nöjd. Kanske skulle repa upp ärmarna och minska lite direkt från början. SNÄLLA! Ge mig tips och råd! Vill så gärna få koftan klar och vara nöjd med den!!

sen har jag stickat en sjal också i Indiecita alpacka, bild kommer när jag blockat och fotat.

Har upptäckt att jag givetvis missat att fota en del saker, och såklart är det saker som jag inte har kvar här hemma. Men men, sånt är livet. Skulle jag komma ihåg allt jag tänkt göra, då vore det inte jag längre.
Fast en sak kommer jag komma ihåg, på onsdag nästa vecka ska jag träffa min "nygamla" handkirurg, och då hoppas jag att vi kan ta ett ordentligt beslut om "min högra hands framtid". Ny i den bemärkelsen att han har privat nu och inte jobbar på Sahlgrenska, gammal i denbemärkelsen att han känner min hand bättre än de flesta efter att ha opererat den flera gånger. Han kan nästan min hand bättre än jag själv, men bara nästan. ;)

Ha en bra dag allihop! Det ska jag ha. Håller på med ett par muddar nu, fast utan pärlor för en gångs skull.

7 kommentarer:

Cicki sa...

Så mycket fint du gjort. Färgerna i tantkoftan är verkligen underbara. Rena rama regnbågen.

Nina BF sa...

Snacka om produktiv! Kul att se alla nya verk! Framförallt gillar jag tantkoftan, ett riktigt underbart garn du har hittat till den! Kram

Sussry sa...

Så mycket fint du hunnit med!
Trevlig helg!

Smycka sa...

Vilka fina alster du har gjort! Du är så duktig! Jättefint med rosetterna på muddarna också. Himla fint! Vantgarnerna är jättehärliga också. De översta i Hummingbird var höll du på med på cafét va? Hoppas din date med den nygamle går bra också!

kramelikramelikram =o)

Signe sa...

Hej! Jag har aldrig stickat med pärlor förut, men vill gärna testa. Hörde av någon att du säljer mönster. Stämmer det? Du har gjort så mycket fint!

Eva sa...

Så mycke fint du stickat !

Hoppas att det blir till det bästa med din hand.

Glad Påsk Kram!

Shirouz sa...

Vad fint du gör! Jag gillar tantkoftan, så härlig i färgerna :)
Glad Påsk!