Sidor

tisdag, juni 8

stickcafe, spinnhjälp med mera...

Tänkte slänga ut en förfrågan..... Min bror har 2 samojedhundar och har sparat päls ifrån dem. Jag tänkte jag skulle sticka något av det till honom i födelsedagspresent nästa vår. MEN nu är frågan.... är det någon vänlig själ som kan hjälpa mig att spinna garnet? Eller åtminstonde vet vart jag kan vända mig för att få det gjort?

Ikväll är det sista stickcafet före sommaren. Ska bli skoj att träffa alla, men blir trist att inte ses på länge sen. Får försöka träffas ändå några av oss, eller?

Vill också passa på att påminna om Hjälpstickan Skövdes tävling! Sista dag är på tisdag den 15 juni! Jag drar vinnarna på eftermiddagen efter att posten kommit.

Måste också berätta en sak, men ni får lova att inte skratta åt mig!

Jag fick ett ryck och skulle göra klart min tantkofta-kofta i helgen. Sagt o gjort, jag packade med den till husvagnen. MEN när jag stickat en liten stund( har ju bara ca 1/3 av ärmarna kvar), så upptäcker jag: ATT JAG STICKAT ÄRMARNA MED OLIKA STORLEKAR PÅ STICKORNA! Såg inte klokt ut! Den ena på stickor 4,o den andra 4,5...... Bara att repa upp! Så nu har jag hela ärmarna kvar.... Usch, jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Så nu ligger den här bredvid mig och hånler! Dummingen!

Nej, nu ska jag ta tag i livet igen. Snabeldraken ropar att han är hungrig, så det är bäst att mata den lite.


4 kommentarer:

Susilull sa...

Sånt där är ju så förargligt!
Hoppas du får koftan att sluta hånle och bli fin och färdig och med likadana ärmar ;-)

Ha det gott!

Paradiset Kaos sa...

Jag vet hur det känns när saker hånler åt en.
För mig brukar det vara rullstolar när jag jobbar natt.
Lycka till med fortsättningen på koftan.

Anna sa...

madame lotuss i madängsholm, Tidaholm ska ha en sån tjänst fär man kan lämna in hår, ull etc för att spinnas har jag för mig! de hade det för ca 10 år sen ivf

Sofia sa...

Halloj där! Stackars dig, med tröjärmarena! Men inte skrattar jag åt dig, snarare både lider med dig och känner igen mig... upptäckte nämligen att jag gjort likadant. Dock hade jag bara stickat en decimeter med olika stickor.. :(
Så, du är inte ensam!

Lycka till med hundhårsspinning- och stickning!
Kram Sofia stickelin(numera utan blogg)