Sidor

torsdag, maj 27

Tänkte bara kika in o säga hej!! Tillbrigar en hel del tid i husvagnen så här års... iallafall denna veckan. Maken har haft semester, så vi har varit där en hel del. Åker tillbaks imorgon.
Men men, det var inte därför jag skulle skriva.......
Vill takca för alla uppmuntrande kommentarer och mail som jag fått efter handoperationen! Operatione har gått riktigt bra, är svullen o så fortfarande, men jag har inte ont just där iallafall.
sen har jag nu fått kallelse till nästa fotoperation. Det är 2 tår som ska opereras. Tror bägge blir stelopererade, men det gör inget, bara det blir slut på värken i foten och jag kan börja gå mina promenader igen!
Den operationen ska göras den 18 juni, och jag behöver inte åka mer än 2 mil! De klarar det i Skövde inom vårdgarantin! Helt otroligt! Nu gäller det bara att hitta bra stickprojekt att hållas med när jag är nyopererad och stillasittande. Kom gärna med förslag!
Förresten, den röd-orange-gula sjalen är klar, ska blocka den på söndag, så kommer bild nästa vecka!
Förresten igen! Om någon är intresserad av en cykel, så finns det en till salu här. Den är en lilametallic cresent i storlek 25" el liknande. Det är storleken inna "vuxenmodell", så lagom till en tjej i 10-12 årsåldern kanske. Om intresse finns, så maila mig på parlmudden (snabela) hotmail.com- så kan jag maila bilder.Den är i väldigt bra skick, och vi vill ha 1000:- för den.

Ha det gott!

3 kommentarer:

Sussry sa...

Skönt att du verkar må bra. Mycket op verkar det vara just nu. Tur i oturen att det är tår som ska op:as nästa gångm så du kan sticka. Många kramar!

Eva sa...

Låter härligt att det gått bra efter hand OP,ska hålla tummarna så dom blir blå för dej den 18:e
va bra att de går att göra på hemmaplan.
Jag ska till Umeå to -fre
sen till Åre den 14;e,sen ska jag väl vara "friskförklarad" hoppas jag!

Kram!

Ginas stickverkstad sa...

Skönt att allt är bra, har saknat dig. Sjale är Revontuli-sjal om du söker på google så kommer den fram som pdf fil.
Stor kram Gina