Sidor

torsdag, maj 20

Long time noo see. Jag vet att jag är kass på att blogga emellanåt, men nu har jag iallafall lite att visa er. :)
Igår var jag på återbesök efter operationen. Det verkar ha gått bra, lite svullet och ömt, men det är ju trots allt bara 2 veckor sedan, så det är väl inte annat att vänta sig.
Med mig till stora staden hade jag systerpj! TACK underbara för en kul dag!
Vi hann göra Göteborg ganska ordentligt. Besökte en hög med garnbutiker, jätteskoj!
Först var vi till Broderi o garn på Drottninggatan och till Panduro som ligger alldeles om hörnet. Knapp-Carlsson fick sig också ett besök. Där köpte jag några strass-stenar att sy fast. Har en tröja där det var 3 "strassknappar" fast inga knapphål, och en har lossnat, så nu kan jag fixa den, det är en av mina favvotröjor.
Vi besökte också Kårlins väskaffär, den som ligger nära brunnsparken på gågatan. De hade total utförsäljning, så en ny handväska blev det. Den bara skrek till mig i butiken att den ville följa med mig hem ;)
Det är en svart skinnväska i märket Ulrika

(alla bilder är klickbara om du vill se dem större)Lite svårt att fota detaljerna, men jag hoppas ni ser lite iallafall.Efter väskinköp var det dags för lunch och sedan läkarbesök. Efter detta fortsatte vi vår butiksrunda. Vi besökte Karmagarn och Bojans garn i Linnéområdet, sen tog vi oss till Avenyn och vår favoritbutk, Deisy design. Där frossade vi en lång stund innan det var bråttom att hinna med tåget hemåt igen.


Men har hon inte stickat något undrar ni nu.... Jodå, jag har gjort litegrann:Först ut en gosig rosa hund. Stickad i akrylgarn och har en sidenrosett om halsen. Fick inte med rosetten ordentligt ser jag nu, men man ser iallafall det vinröda bandet litegrann på sidan.
Denna kommer hamna på försäljningsbloggen

Får jag lov att presentera KNUT-TAGE! Han är en glad....ja vad är han för djur? Blandning mellan hund och räv/varg kanske? Lite stora stygga vargen över honom fast i glas cerise och vita tassar med glittertråd. Stickad i akrylgarn.

Knut-Tage kommer också komma på den andra bloggen, likaså muddarna här nedan.


Här är ett par pulsvärmare/halvvantar. De är stickade i Carolina fantasi.
Eftersom garnet randar sig självt så blir de inte exakt likadana, men det tycker jag bara är charmigt, vad tycker ni?
Här är en påbörjad sjal. Den stickas i ullgarn från Tallin i gul-orange-röd melering.

Här ser ni en närbild på kanten, där man kan se att det är en hålkant ytterst. Kommer bättre bilder allteftersom sjalen växer.

"Alla" stickar ju citronsjalen, så jag kände att jag ville testa den också. Den stickas också i tallingarn, fast i rosa melering. Håller på med andra delen nu. Verkar bli en ganska liten sjal, så jag kommer nog förstora den litegrann.

Ja, det var lite av det jag håller på med just nu.
Ha en trevlig pingst!3 kommentarer:

Susilull sa...

Gott att operationen gick bra. Så mycket kul du hann med i Göteborg. och mycket fint har du stickat oxå!

Ha det gott!

Smycka sa...

Ser ju ut som om du har hunnit med en hel del i alla fall! Jättefina alster har du gjort! Roligt att att ni gjorde Götet osäkert! *hihi* Hade varit roligt att vara med er. *ler* Hoppas att opn har lyckats också. Kramelikramkramkramiz ;)

Sunna sa...

Jösses vad du legat i, finfina saker