Sidor

måndag, januari 3

Tävling börjar här och nu!

Jajamensan, det är helt rätt! Just i detta nu börjar en tävling här på bloggen. Tävlingen pågår till den 20 januari kl 23.59. Under fredagen den 21 jan presenteras vinnarna.

Jo, det är såhär. Jag är med i något som heter Buzzador. Där får man när man har tur chansen att testa olika produkter. Jag har haft tur och fått Buzzat kycklingfärs, filmer, godis, munskölj och tandkräm. Man vill ju egentligen få buzza hela tiden, men sån tur har man ju inte...;)

För att ha chansen att vinna ska du svara rätt på en fråga, Svaret mailar du till mig på parlmudden@hotmail.com. Därefter motiverar du i en kommentar till detta inlägget varför just du ska vinna. Enkelt, eller hur?
Vad kan man vinna då?Jag delar ut 2gåvoboxar med:

*Active Protection Day Cream, 5 ml
*Age Delay Serum, 2 ml
*Ultra Soft Cleansing Milk, 5 ml
*Barrier Repair, 5 ml
*Optimal Strenght Night Cream, 5 ml
*Ideal Balance Skin Tonic, 5 ml
För att ha chansen att vinna ska du svara rätt på dessa frågor:
1. Nämn två av hudens viktigaste skyddsbarriärer

2. Vilka synliga åldertecken kan vinterns kalla och torra klimat leda till på din hud?

Produkterna kommer från Cliniderm.Vill du också buzza? Det är helt gratis, och det är jätteskoj! Följ denna länken: Buzzador Om du vill veta mer innan du bestämmer dig, följ denna länken.

Och du! Glöm inte att du ska maila svaren till mig(parlmudden@hotmail.com), och motiveringen varför just du ska vinna ska vara i en kommentar här nedan.

Tips! Följ länken till Cliniderms hemsida så får du hjälp att hitta svaren


5 kommentarer:

LenaL sa...

Åh, de här skulle vara mums för måns att vinna! Har testat olika produkter utan att ha hittat nåt jättebra än. Cellgiftsbehandlingen jag genomgår tar styggt både ut- och invärtes!

Mailar dej svaren!

Och visst är det kul att Buzza? Håller på själv sen ett litet slag, men har inte hunnit få så många än.

Ha det så jättegott!

Anonym sa...

Hej hej!

Har nu mailat dig!

Här är min motivering:
Jag har testat massvis med produkter och lagt ner massvis med pengar på min hy... den påverkas jättemycket av klimatet här och blir liksom yttorr (speciellt på vintern). Jag tycker inte att något har funkat hitills. Jag skulle jättegärna vilja vinna det här kitet eftersom att det skulle ge mig en chans att få testa Cliniderm - så att jag kan se om det funkar på mig utan att behöva lägga ut en massa pengar på själva testandet!

Kram//Malin

Pelin sa...

Nu har jag mailat mina svar:) Jag använder en av cliniderms produkter eftersom min hud dog vinterdöden innan jul. Det har fungerat mycket bra och jag är nyfiken på resten av deras produkter! Ha en bra dag!//Elin

Anonym sa...

Har precis mailat svaren, och här kommer motiveringen:

Min hy har med åren blivit känsligare för dessa kalla, torra vintrar, men det är svårt att hitta bra produkter som verkligen hjälper. Just nu är jag mitt uppe i renovering och målning av vår nya lägenhet och när allt fokus ligger på vilken färg väggarna ska ha och var möblerna ska stå, har jag märkt hur lätt det är att glömma bort att sköta om huden som blir snabbt blir torr och fnasig. Jag är väldigt nyfiken på att testa om Cliniderms produkter kan hjälpa mig hålla huden ung och fräsch!

/Elin J
(ellebellejul@gmail.com)

evamar sa...

Jag har mailat dig och här är min motivering:

"Vårt speciella klimat, med stora variationer i både temperatur och luftfuktighet, innebär stora påfrestningar för huden.
Vi lever dessutom i ett samhälle där livsstil ställer höga krav – både yrkesmässigt och privat."

Så står det på Cliniderms sida och det låter precis som om de hade intervjuat mig innan de skapade sina produkter. Jag vistas både inne och ute dagtid och det leder till hudproblem. Testar gärna detta märke som är nytt för mig för hittills har jag inte hittat nåt som funkar.

Nu hoppas jag på tur!

Kram

evamar