Sidor

måndag, februari 14

Det närmar sig med stormsteg nu. Ja, min operation alltså. Om exakt en vecka är jag förhoppningsvis opererad. Sen får man ju alltid ha  bakhuvudet att det kan komma akutfall osv som gör att det skjuts upp. Men som planeringen ser ut nu åker jag ner till Göteborg på söndag och opereras på måndag. Det är mycket jag vill hinna göra innan dess. Men framför allt vill jag att min förkylning ska vara helt borta tills dess.
Stickar på min Järboväst så snart tillfälle ges. Är inte många centimeter kvar på framstyckena nu. Den borde bli klar under online stickcafet imorgon. Kommer bild så snart den är klar! känns iallafall som den kommer bli en riktig favorit. Kanske något kort, men det kanske går att dra lite på längden i blockningen.
Sen antar jag att jag får fortsätta på någon av koftorna resten av veckan. Skulle inte tro att det är någon av dem som hinner bli färdig, men jag hinner så långt jag hinner. Efter jag har kommit hem och varit hemma några dagar är det planerat att min mamma ska komma hit några dagar. Då kan ju hon fortsätta.... ;) Om hon har tid förstås. Ni vet väl hur mammor är... Det ska grejas med ditten o datten hela tiden. Det är så man blir svettig av bara tanken. Jag vill ju att hon ska vara här och bara vara, om ni förstår hur jag menar... visst, service i form av god mat får hon gärna bistå med(även om maken o dottern är otroligt duktiga på det de också), men det vore väl skönt om hon inte åker hem helt utsliten när hon varit här...
Vet ännu inte hur länge jag blir kvar på Sahlgrenska efter op, men jag skulle tro det blir några dagar. Kanske hem torsdag/fredag. Den som lever får se.
Har iallafall bestämt mig för att ta med datorn dit ner. Det kan ju bli så att jag vill kika in på onlinecafet, facebook  eller på bloggar. :)
Positivt tänkande, det kommer man långt med. Har en hel del talböcker i datorn oxå, och det kan ju vara trevligt att ha tillgång till. Någon som har tips på bra talböcker förresten? Mottages tacksamt isåfall.
Om jag orkar så kommer jag blogga också. Kommer även ha mobilen igång. Enklare med den än en patienttelefon.

Vet ni förresten hur en handledsprotes ser ut?

Bilden lånad från tillverkarens hemsida, Small Bone Innovations. Det ser väl inte så läskigt ut? Kolla vad man kan röra handleden bra! Kommer kunna sticka i racerfart sen när jag kommer igång. :)
(Positivt tänkande var det...)
Nej, nu ska jag inte trötta ut er mer för ikväll. 
Hoppas ni haft en underbar alla hjärtans dag! Det har jag.5 kommentarer:

mary-ann sa...

min väst valde jag att göra 15 cm längre än va den skulle va...fast jag är fortfarande på bakstycket då den oftast ligger i väskan och bara kommer fram i bilen,när jag väntar o.l :)

Smycka sa...

Frågade förut hur det gick i Götet med det möte du skulle på. Antar att det gick bra eftersom du fortfarande ska ner på söndag. ;) Tycker absolut att du ska ta med computern. Den fördriver tiden rätt bra har jag märkt. *hehe* Man kan skriva med en hand, även fel hand går bra. Dock pekfingervalsen. *ler* Håller tummarna för att allt går bra för dig. Kram =o)

Sunna sa...

klart du ska ha ett positivt tänk, jag håller tummarna, det kommer gå galant

YvvePyvve sa...

Ja nu är det så närma så jag riktigt ryser :-) Håller alla tummar och katt-tassar vi har!

/YvvePyvve

4U2! sa...

Ja, man har kommit längt inom vården! Önskar dig lycka till den dag du skall opereras. Förstår att du vill ha sällskap av din mamma och inte bara att hon sysslar med annat!