Sidor

söndag, februari 6

Det närmar sig...

min operation nu. Bara 2 veckor kvar. På tisdag är det dags för inskrivningsbesök. Fråga mig inte hur det går till, för det vet jag inte. Men jag antar att det är som en vanlig inskrivning inför en operation. Träffa läkare, narkos, ev röntgen osv... Åker inte själv ner till Göteborg, för det är en som jag känner som ska opereras samtidigt. Lite lustigt, vi är 2 som känner varann, ska göra samma operation samma dag.
Iallafall så efter besöket ska jag/vi träffa Lisa. Ska bli SÅ KUL att träffa Lisa IRL. Äntligen! För dig som inte vet, så är det Lisa som startat Online stickcaféerna på Facebook.
Jag fortsätter sticka på min härliga väst. Gillar den redan! Idag har jag gjort klart bakstycket och påbörjat framstyckena. Så om inget oförutsett inträffar, så kommer jag hinna klart den före operationen. Stickar den i en tråd 2trådig ull från Kampes, och en tråd Indencita alpacka. Svart. Har knappar liggande som bara väntat på rätt projekt. Köpte 2 knappar på Deisy design förra våren(det fanns bara 2 kvar), bara för att de riktigt TIGGDE och BAD om att få följa med mig hem.Nu har jag hittat rätt projekt för dem.
UNDERBART!

6 kommentarer:

Smycka sa...

Ja, det närmar sig. Själv åker jag in nu på onsdag. *hehe* Men, jag har ju händerna fria. ;) Hoppas inskrivningen går bra och att du hinner klart dina ufon arbeten som du har. Västen är jättefin! Kram =o)

Katarina sa...

Så skönt att det snart är dags, hoppas att allt blir bra sen.

Och du, hälsa Lisa och tacka för att hon startade online stickcafé, älskar kvällarna där. (fast familjen tycker jag är trist)

Kram

LenaL sa...

Så skönt att det närmar sej, så att det snart blir bra igen.

Önskar dej all lycka till, och hoppas att det inte blir för drygt och besvärligt innan du kan använda händerna utan problem igen.

Kram!

Helena sa...

Lycka till med operationen!
Har du fått din bloggvinst från mig?
Torggumman.

Tatiana sa...

Hej Ann-Louise!
Tack för senast! Det var så roligt att träffa dig och Pernilla!
Jag önskar dig en trevlig mysig fredagkväll!
Kram.

Visa Lisa sa...

Det var så trevligt att träffa dig/ er som förväntat! SKOJ! Är du i Gbg i helgen igen sa du? Är det DAGS då? I så fall håller jag tummarna hela söndagen för att allt ska gå så bra som möjligt!
Kram