Sidor

lördag, november 26

Länge sen igen.... Det har varit en hektisk tid ett tag. nånting hela tiden. Känner mig stressad o har svårt att sova. Måste försöka få några dagar där det inte finns några måsten... Men hur hittar man det när julen närmar sig med stormsteg?
Har iallafall ett par länkar jag vill dela med mig av. Det första är en mysig stickning. Hoppas Rådhuset i Lidköping inte blir förkylt denna vintern....http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyheterna_skaraborg?title=radhuset_har_fatt_halsduk&videoid=2101857
Sen så var jag i Skövde igår och lämnade 136 bidrag från hjälpstickan till Kvinnohuset Tranan.Och i torsdags var reportaget i Skövde nyheter om Hjälpstickan, http://issuu.com/skovdenyheter/docs/sn_111124/11.
Mönstret som är med i artikeln kommer snart på Hjälpstickans hemsida, www.hjalpstickan.se. Det kommer också ett mönster på ett par pulsvärmare. Dessa stickas i samma garn, Fame trend, som tubsjalen och tillsammans går det åt 2 nystan.
Annars, förutom tubsjalen, så har jag stickat en annan tubsjal, jag har påbörjat en kofta till maken och lite annat smått o gott.
Nej, nu måste jag nanna kudden. Imorgon är det första advent.
Ha det gott tills dess!

1 kommentar:

Rosenvante sa...

Du måste nog försöka deligera lite inför julen, eller tänk att det blir ju jul ändå. För i det där tempot kan du inte fortsätta.
Ha nu en skön kväll och njut lite av avslappnande saker.
Kram