Sidor

torsdag, november 3

Oj vad tiden går....

Det har varit väldigt mycket omkring mig ett tag, ber om ursäkt för att jag varit så frånvarande. Men det kanske inte ens är någon som märkt det....
Någon som inte är frånvarande, utan väldigt aktiv är Lisa. Nu har hon kommit med ännu ett fint mönster! Eller ett, hon har kommit med flera stycken. Men jag tänkte tipsa er om Smarge, en superfin halsdukstub! Tror den skulle vara väldigt snygg i grått till en karl tex. Eller i lila till mig, eller..... kanske som ett riktigt fint Hjälpstickanbidrag? Förutom Smarge har Lisa gjort en finfin kofta,Offe, eller även kallad "koftjäveln".  ;)
Denna skönhet är jag en av de som fått äran att provsticka. Men trots mitt dåliga samvete har jag inte fått den klar ännu. :( Har "bara" ärmarna kvar, men jag tyckte inte att jag fick till att plocka upp maskorna bra där, o sen fick jag ett par beställningar, och där ligger favvokoftan och gråter o känner sig övergiven. För en favvokofta kommer det bli, det känner jag redan innan den blivit klar. :)
Jag har också komponerat ett mönster. :) Det kommer komma på Hjälpstickans hemsida som ett gratismönster. Så håll utkik! :)
Och medan ni väntar så kan ni passa på att bli stödmedlem i Hjälpstickan som numera är en ideell förening. Det kostar endast 50:-/kalenderår.
Igår var det en journalist här. Hon gjorde ett reportage om Hjälpstickan för Skövde Nyheter. Tror det kommer i nästa veckas tidning.

Vad jag gjort när jag varit frånvarande? Ja, var ska man börja? Det har varit en väldans massa Hjälpstickan, det har varit läkarbesök, osv osv... Tiden har bara sprungit iväg. Och om 9 dagar fyller dottern 18, ja, där ser ni, tiden flyger iväg! Inte konstigt man känner sig gammal ibland.

Nu ska jag iallafall fästa trådar på mina allra första raggsockar med häl!
Foto kommer så småningom. Tills dess;
Sticka lugnt!

1 kommentar:

Eva S sa...

Hur går det med ditt knä?