Sidor

torsdag, december 15

Det är mycket nu...

både med det ena o det andra. :)
Vet knappt i vilken ände jag ska börja....

Men men, vi tar det i den ordning det poppar upp i skallen på mig. :)

Veckan som varit har vi haft en extradotter här i huset. Dotterns klass har haft ett utbyte med en rysk skola i Estland. De var där i september, och nu var det dags för estländarna att komma till Sverige. Vi hade lyckan att ha en underbar tjej boende hos oss. Hon verkade trivas bra o känna sig hemma, vilket var vårt mål. Hon kallade tom mig o maken för Mummy o Daddy. :) Så denna veckan har varit fullspäckad dygnet runt nästan....

Och nu är det bara att ladda om inför nästa grej, som jag knappt hunnit tänka på.
På lördag ska jag nämligen vara i en garnbutik i Skara, Pernillas garn o pyssel, och berätta om Hjälpstickan.  Jag är där mellan 10-14. Pernillas firar 1-årsjubileum, och jag tror hon bjuder på tårta mm. Där finns det möjlighet att lämna bidrag, få svar på frågor, och veta lite mer om Hjälpstickan. :) OM någon av er som läser här dyker upp, kom fram o prata med mig! Alltid skoj att träffa folk IRL.

Sen har jag fått en förfrågan från ABF i Skövde ifall vi kunde göra något tillsammans, typ en studiecirkel/stikcafé där man stickar till Hjälpstickan. Jag tycker det skulle vara skoj om det finns intresse av det... Finns det intresse?
Det blir ju inte förrens efter alla helgerna i så fall. Ska prata mer med "hon som har hand om det" senare idag.

Detta blir ett bildlöst inlägg, jag har lite julklappsstickning som jag inte vill visa ännu, men snart så... ;)

1 kommentar:

Cicki sa...

Ni gör ett fantastiskt arbete med Hjälpstickan. Vore det inte så att jag inte längre klarar av att sticka långa stunder så skulle jag gärna hjälpa till. Men fingrarna säger ifrån.