Sidor

lördag, december 24

Vill önska er alla en riktigt GOD JUL! Hoppas just DIN jul blir så som just DU vill fira den!
Här firades julafton redan igår med svärmor,sonen och hans sambo. Ja, förutom maken o dottern förstås! :)
Vi hade det jättetrevligt o mysigt. Idag har det varit en lugn dag, god mat, lite tv o allmänt lugnt o skönt. En helt perfekt julafton. Imorgon är det kalkon som står på matsedeln. :) Brukar alltid köpa kalkonbröst annars, men iår blev det av olika anledningar en hel kalkon. Återstår att se om vi lyckas tillaga den....
Kom på att jag lovade recept på julgodiset... Kanske är lite sent att komma på det nu, men här är iallafall en länk till en supersmarrig lakrits o chokladfudge. Jag fick inte tag i lakritspulver som det ska vara i, men jag tog 7 st turkisk peppar-karameller, som jag stötte i morteln till ett pulver. Tyckte det blev alldeles utmärkt. Dessa hade strykande åtgång igårkväll. :)
Nu ska jag sticka en liten stund till på makens födelsedagströja, sen är det natti natti. Maken fyller den 4 januari, och jag känner att tröjan kommer inte hinna bli klar, men försöka duger. :)

2 kommentarer:

Paradiset Kaos sa...

God fortsättning på julen och du får slå in tröjan i paket även om den inte är färdig och be att få låna den och göra den klar :-)

Susilull sa...

God fortsättning på julen!
Hoppas du får en skön helg!
Sticka, njut och ta det lugnt!

Kram!