Sidor

onsdag, januari 4

Hipp hipp hurra

För min älskling på hans födelsedag! Den firas med smörgåstårta ikväll.

I understa lagret av  smörgåstårtan har jag en röra gjord på; tonfisk, finhackad purjolök, bostongurka, svartpeppar, o så lite majonäs o creme fraiche. I önre lagret är det en röra på rökt skinka, fruktcocktal, citronmajonäs o creme fraiche. Det brukar bli väldigt gott, hoppas det blir det idag också. :) Kan ju inte gärna provsmaka en bit, även om jag är bra sugen. :)
Hans present får han när den är klar. ;-) Nämligen denna, http://www.garnstudio.com/lang/se/visoppskrift.php?d_nr=135&d_id=2&lang=se. Han har själv valt både modell och färg. Den blir alltså exakt som bilden(förutom karln i den då...) Är första gången som jag stickar i originalgarn o samma färg som på mönstret. Orginalgarn har kanske hänt, men "orginalfärg", det vete sjutton om jag gjort förstås....
Nej, nu ska jag sätta mig o sticka en stund på tröjan... Längtar tills den är klar o jag kan påbörja denna...http://www.garnstudio.com/lang/se/visoppskrift.php?d_nr=135&d_id=2&lang=se. Den blir varken i orginalgarn eller samma färg... :)
Ha det gott!
Kram Pärlmudden

4 kommentarer:

Smycka sa...

Smörgåstårtan ser jättegod ut! Grattis till Guben! Kram =o)

Sunna sa...

åhh så gott det lät nu är jag avundssjuk

YvvePyvve sa...

Grattis i efterskott till Gubben!

/YvvePyvve

Filimarans Funderingar sa...

Smörgåstårtan ser riktigt läcker ut. Snygg tröja han får i present Ha det gott/ margareta