Sidor

söndag, mars 18

Hej! Någon som kommer ihåg mig?

Det är evigheter sen jag bloggade, jag vet, men det har varit så otroligt mycket(för mig, andra kanske inte skulle tycka det....) MEN nu är jag här igen. :)
Jag har en hel del att visa o berätta, så för att det inte ska bli hur långt inlägg som helst så kommer jag dela upp det.

Denna fina stickväska kom på posten från Nina. TACK ännu en gång! Den är jättefin, och har en massa bra småfack inuti! Väska har redan varit ute och rest, närmare bestämt till Tallin. :)
Vi var till Tallin, maken o jag, som ett förskottsfirande av vår 18åriga bröllopsdag. Det var en jättemysig resa med god mat och lite shopping. Men framför allt avkoppling. 
Givetvis hade jag med stickning på resan, pärlmuddar. :) Det är en liten o bra stickning att ta med sig, bara man trär på pärlorna hemma, det kan vara lite bökigt på en skumpande buss... dessa är stickade i svart Indiecita Alpacka med guldpärlor. Mönstret är mitt egna, Stjärnhimmel.
Dessa muddar är just i detta nu påväg med snigelposten till Linköping...
Första kvällen på båten åt vi smörgåsbord. Gott, även om jag tycker Vikingline brukar ha godare. Vi åkte med Tallink för första gången. Dels upplevde jag det som om det fanns mindre antal rätter än på vikingline, man sen också om man tar tex potatisgratängen, så var den rätt smaklös, hade de glömt salt o peppar måntro?
Usch, vad det lät gnälligt! SÅ illa var inte maten, det var inga problem att äta sig mätt. Men men, senare på kvällen blev vi sittande i puben en stund o lyssna på en trubadur som var väldigt duktig. Rätt som det är blir det musikquiz. Åh, vi som som inte gillar tävlande. Men vi satt kvar ändå, och det visade sig att om man svarade rätt på en fråga så vann man en drinkbiljett....Vi avslutade iallafall kvällen med några gratisdrinkar... :) 

Fortsättning följer.....

2 kommentarer:

Paradiset Kaos sa...

Nog kommer jag ihåg dig ;-)

Carina sa...

Självklart minns jag dig. Och dina vackra pärlmuddar. Har just stickat klart ett par efter ett mönster du gjort. Kommer inom kort på en blogg helt nära dig. Hihihi