Sidor

torsdag, december 6

Redan Torsdag...

Det är redan torsdag, och jag som tycker veckan precis har börjat...
Ikväll är det dags för årets sista stickcafé. Ska bli skoj att träffa alla en gång till före jul och se hur det går med bland annat julklappar.Dessa julröda muddar är stickade i Drops Alpaca med röda pärlor. De syns knappt på kortet, men glimmar så effektfullt och fint i verkligheten.

Detta är ett par resårstickade med lite större pärlor i nederkanten i samma nyanser som garnet, ett babygarn i acryl.
Ännu ett par muddar i alpaca.... Mörkt grå med regnbågsskimrande pärlor, vilka för tillfället är mina favoriter. Det är Gutermanns rocailles 9/0 färg nr 1030. De passar så bra till alla garner, och jag tycker de glider lite lättare på garnet än en del andra.Detta var allt för nu, pågående prjektbilder kommer.

4 kommentarer:

Stickospring sa...

Tröttnar du aldrig på muddar?!? Själv lider jag av sss... second sock syndrome. :( Jag vill bara göra en av allt. Men det är ju bara att bita i sticknålen (om den inte är av trä) och lägga upp och påbörja nr 2 på en gång, så det blir gjort!
Dax för långprommis med vovvarna! Vi hörs! KRAM Sofia

eva i halmstad sa...

Du är så himla duktig med dina muddar.
ha de gott, i morgon blir det IKEA för mej, stackars mej.

Bloggblad sa...

Jag hittade hit via en länk hos Morgondimma. Och självklart blev jag nyfiken, jag stickar muddar i parti och minut... Om du tittar på min blogg kan du läsa om mitt misslyckade försök att vara marknadsknalle.... sålde ett par muddar...

Men det där med kedjebrevspresent lät jobbigt...

Morgondimma sa...

Jag vill ha knämuddar, knävärmare heter det kanske. Det skulle mina kalla knän må bra av.
Om du skulle få för dig att byta inriktning så lägger jag en beställning direkt :)