Sidor

onsdag, juli 9

Tack för alla snälla trevliga kommentarer om Tallinresan. Har fått lite frågor angående butiken. Butiken ligger i Gamla stan inte långt ifrån Rådhustorget, alltså gångavstånd från färjorna. Beroende vilket bolag man åker med så kommer man iland på olika ställen i hamnen. Viking Line lägger till långst bort, o det var de vi åkte med.
Klicka här, så kommer du till butikens egna hemsida. Den butiken jag var i ligger Müürivahe 11. Man tror att man är på väg bort ifrån stan på en bakgata när man går dit, men men sen uppenbarar sig en underbar butik med trevlig personal. Om man är ute efter någon särskild färg eller så, så kan man maila i förväg o tala om när man kommer. Så gjorde jag, och de hade en massa garn att välja på. När du kommer in i den lilla butiken, så finns en kista till höger. Den är fylld med garn, sen kan man trassla sig upp för trappan, så hittar man ännu mer att välja på.
Affären finns inte med här, men du kan hitta en karta med adressen iallafall, så går det enklare att hitta dit.
När man kommer från Viking lines färja, så ligger det ett stort hus med en massa småbutiker, lite basaraktigt, det är den första "butiken" man kommer till, där inne finns det också garn ifall man letar sig upp på övervåningen.

3 kommentarer:

Pia sa...

Tack, snälla för din beskrivning, jag ska nog hitta dit!

Anonym sa...

Välkomna hem! Ser att iaf du varit i himmelriket.. ;)
Tyvärr vart det ju ingen resa åt det hållet för min del... men det går ju fler tå.. eh båtar, menar jag! :)
Här hemma på ön (Gotland) så har jag det bra! Solen skiner och jag bara myser! KRAMIS! /Sofia aka Stickelinskan

Eva i Halmstad sa...

Hej och Tack för inbjudan, kan mycket väl tänka mej att vi tittar in på vägen hem.

Hörs lite senare på mailen.

Eva.