Sidor

torsdag, augusti 7

Sakta men säkert ...

börjar det närma sig vardagsliv igen.
Efter måndagens regn o storm trodde jag en kort stund i onsdags att det kanske kanske kunde bli en liten liten tid sommar till. Men det verkar som om jag hade fel för inatt har det spöregnat igen....

Och nu har OS börjat. Vis av erfarenheten från fotbolls-VM har jag inte anmält mig till OS-bloggen, men såhär 5 över tolv går jag allt och grämer mig lite, kanske kanske skulle anmält mig ändå... Inför fotbollsvm var jag helt övertygad om att här skulle kollas fotboll, men men ju sämre det gick för Sverige, desto mindre tittade jag. Så därför blev det inga inlägg på den bloggen, och därför tänkte jag att det inte var ide att anmäla sig till OS-bloggen... Jag tror nämligen inte att Sverige kommer lyckas särskilt bra denna gången, men men jag hoppas innerligt att jag har fel!


Sådär, då har jag skrivit av mig det, då kan vi gå över till något helt annat, nämligen stickningen...
Håller på med en sjal, stola, ja jag vet inte riktigt vad jag ska kalla modellen. En egenpåhittad sak i Tallingarn, med pärlor. Den har jag väl gjort klar till 80% ungefär. Högra bilden är en närbild på mönstret.
I sommar har det blivit en del stickat. Har lidit av Startitis emellanåt, men en del har blivit klart. 8 stycken blombroscher. De svarta stickade i ullgarn med en silvrig effekttråd, de rosa i Brilla(tror jag det var), och den röda i bomullsgarn.


Ett par pärlmuddar i Drops Alpaca, en variant av mina kedjehjärtan.
Glasögonfodral i Drops Alpaca


En påbörjad sjal i Tallingarn i rosa nyanser
En liten sjal stickad i Kampes garn. Ett eget mönster. På bilden till höger ser man kanten i närbild.
Jag van ju en tävling hos Snitsatstickat här i sommar. Detta var det fina priset jag fick! Ett par muddar. Mönstret heter Ulla och de är stickade i Fabel. Tack snälla Mia för fina muddar!Första lördagen i Augusti
är det alltid Antik och samlarmarknad i Askersund. Givetvis var vi där. Jag fyndade dessa underbara metallknappar! Ett jättegulligt blommotiv var det på dem, och jag lyckades få tag i 16 knappar!sådär ja, då vet ni lite av vad jag har pysslat med i sommar. Lovar att jag ska försöka bli duktigare på att uppdatera bloggen nu när sommarlovet börjar gå mot sitt slut, och livet återgår till det normala igen.

TIPS! Höstens första stickcafe i Skövde blir troligen den 9 september

2 kommentarer:

Cicki sa...

Så mycket fina grejer du gjort. Jag bara njuter av att få titta....:-)

Monica sa...

Fina pärlhjärtan:)