Sidor

fredag, september 5

TÄVLING!!


Nu är det dags för en tävling! Det är Elviras garn o hantverk som sponsrar vinsten. Det du behöver göra är att svara på frågan: Hur många meter innehåller ett nystan Kyol? För att delta i tävlingen mailar du ditt svar till mig på parlmudden@hotmail.com. Och vill du ha en extra vinstchans så länkar du till Elviras på din blogg. Skriv med det i ditt mail tillsammans med en länk till din blogg, så jag kan kolla det och se till att du får din extrachans till vinst.
Tävlingen pågår till den söndagen den 14 september vid midnatt, och under måndagen kommer vinnaren koras. Vinnaren kommer att presenteras här på bloggen och via ett mail till den mailadress man deltagit i tävlingen med.
Vad vinner man då?? Jo, vinsten är 2 nystan Sarek(100% ull) i valfri färg.

Svaret på frågan finns någonstans på Elviras hemsida.

Så, kom igen nu, tävla!!

7 kommentarer:

Sofia sa...

Kul! Jag är med o tävlar - kolla din inbox! Kram Sofia

urmodern sa...

Det är klart att man vill vara med.
har skickat ett mail till dej.

Dockmamman sa...

Klart att man ska vara med, jag kopierar det här inlägget i min blogg, du får säga till om jag inte får...

Det börjar bli någorlunda hos mig men det går upp och ner och tyvärr så kan jag inte riktigt hitta igen livsglädjen men det ska väl komma det med hoppas jag...

Kramar i massor till dig och tack för att du skickat fina mail till mig...

Dockmamman sa...

Du har fått en utmärkelse av mig/Kram

miaring sa...

Hej pärlmudden, jag har länkat till tävlingen på min blogg och jag är så hemskt gärna med och tävlar men har svårt att få iväg mail just nu - dator vill inte som jag vill och detta är en lånad dator där jag inte kan maila. Svaret är --- meter och jag finns på www.snitsatstickat.blogspot.com

Berit sa...

Hej!

Jag vill jättegärna vara med i tävlingen om sarek garnet. Det rätta svaret har jag mailat till dig och jag har länkat till Elviras på min blogg.

Fnix sa...

jag är också med, kolla mailen och min blogg!