Sidor

måndag, mars 7

TACK!

 TACK för alla gulliga stöttande kommentarer, mail och sms!
Ni ska veta att de värmer långt in i hjärteroten.
Handen läker(hoppas jag) som den ska. Iallfall börjar svullnaden ge sig litegrann. Värken är ungefär densamma dock. På onsdag ska jag ner till Göteborg på återbesök. Utgår från att stygnen ska tas då, det är ju 2 veckor idag sedan operationen gjordes. Håller tummarna(så gott jag kan) för att jag blir gipsfri också. Vore skönt om det blir så, men som sagt, jag vet inte vad som planeras.
Imorgon kommer min mamma hit o stannar tills måndag. Ska  bli skönt, men samtidigt vet jag ju att hon kommer fara runt o greja med allt här hemma. Tur att jag har hunnit återhämta mig skapligt innan virverlvinden kommer hit. ;) Men onsdag får hon inte mycket gjort, för då får hon följa med mig. Blir skönt med sällskap på resan.
Längtar verkligen efter att få ta tag i stickorna igen. Hittar en massa fina mönster hela tiden nu tycker jag.
Har funderat på pärlstickade mobilfodral. Gjorde om en pärlmudd till det till  min egna mobil precis före op. Är väldigt nöjd med den. Det var den gamla rekordmudden som aldrig fick någon kompis som fick bli mobilvärmare. 1260 pärlor i 6 olika färger... TILLÄGG! Ska i ärlighetens namn berätta att det var Lisbeth(som jag hade sällskap med till och under sjukhusvistelsen), som hade gett mig idén till fodralet. Visserligen hade jag gjort mobilpåsar innan, men att göra om en ensam mudd, den tanken hade jag aldrig tänkt innan. TACK LISBETH!

5 kommentarer:

Rosenvante sa...

Skönt att svullnaden gått ner, men märkligt att värken inte släppt nått ännu. Hoppas du får kloka svar på onsdag och att du slipper gipset. Det finns ju sådana fina skenor som man kan ta av o på själv så en sådan skulle du ju kunna ha i stället.
Blunda för virvelvinden, låt henne hållas så hon känner sig väl behövd, kanske hon tycker tvärtom och sätter sig ner o pratar massor så du får ont i öronen, vem vet.:)
Skojar bara, passa på att njut lite ompyssling medans du kan.

Smycka sa...

Säger som Rosenvante, skönt att svullnaden går ner. Det är inte roligt när svullnaden trycker på gipset. Hoppas också att du blir av med gipset och får en ortros istället som du kan ta bort lite när du vill. Håller även här med föregående skrivare, låt Mor hållas! Det är lugnast så! *skrattar* Hoppas du kryar på dig så fort som möjligt! Kramizar i massor =o)

Ginas stickverkstad sa...

Instämmer med de andra.Hoppas att vi kan ses snart.
Stor kram Gina

Susilull sa...

Lycka till på onsdag, hoppas det löser sig på bästa sätt med din hand! Så fiffigt med en "mobilmudd", alla pärlorna ser faktiskt riktigt it-cyber-aktiga ut, så passande!

Kram på dej!

Sunna sa...

va härligt att det går framåt, mobilfodralet är underbart