Sidor

onsdag, januari 14

Usch vad det är tyst här på bloggen... men det har varit mycket med läkarbesök och runt skolstarten här... hoppas ni inte har ledsnat utan fortsätter titta in hit till mig!! :)
Jag närmar mig 15000 besökare, och det kommer firas. Så glöm inte att fortsätta titta in varje dag.

Jag fortsätter sticka på min FLS, det går sakta men säkert framåt. Har inte kommit längre än att jag fortfarande håller på med ökningarna från halsringningen ut mot axlarna. Fast jag känner mig nöjd, tror att det kommer bli en favorit!
Ska ta ett foto o lägga in så ni får se.
Något mer jag ska fota är min moebius som så sakteliga växer. Den stickar jag på när jag har koncentrationen på annat än stickningen, tex TVn ;)

Vad annars.... Jag har blivit av med stygnen och bandaget förstås, men får vänta ett par veckor till innan jag får börja gå "som vanligt" på foten. Ska fortfarande halta fram som en skadeskjuten kråka som bara stödjer på hälen. ;) Och den där frågan," hur känns det när du går på foten?" Hur ska jag kunna svara läkaren på hur det känns när jag går på foten när jag inte får göra det?? Någon som har tips? Och NEJ den var inte missuppfattad, för när jag sa att det vet jag inte eftersom jag inte får gå på mer än hälen, då fick jag till svar, "nej det förstås, det kan du ju inte veta.... " fast att gå på hälen i totalt 6 veckor som det kommer bli, jag det blir 7 innan jag får nya skorna med nya inläggen, det rekommenderar jag inte ifall man inte måste. Man blir sned i ryggen, vaknar på nätterna av kramp i vaden, snedbelastad i höfterna medmera...
Nej usch vad gnälligt det här lät"; Kan nästan tro att jag är uppvuxen i gnällbältet ;) (vilket jag är för er som inte vet...) Nej, sånt vill vi inte veta av här, det här ska vara en positiv blogg från och med nu!

Börjar bli hög tid att börja på januarimuddarna också, så de kanske blir klara innan januari tar slut. Måste erkänna att jag är lite nervös inför dem, det ska ju vara lite fingrar på dem... Men om jag klurar ut det, så skulle jag ju klara att sticka fingervantar, eller hur?! Och då har jag lärt mig något nytt igen. Jippi! Får nog ta och lägga upp maskor och prova redan ikväll. Japp, så får det bli. FLS och Moebius får stå över ikväll!

Idag skulle jag ha bytt köksgardin hade jag tänkt... Har fortfarande julgardinen uppe, men orken tröt , så det får bli imorgon. Är det fler än jag som fortfarande har julgardinen kvar??

Ha det gott alla bloggvänner, jag återkommer med bilder imorgon.
KRAM på er!!

7 kommentarer:

Ingalill sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Ingalill sa...

Inga julköksgardiner uppe eftersom de aldrig sattes upp.

Orken trött redan där. Men det blev jul även utan röda gardiner med fina tomtar på.

Anonym sa...

Hej vännen!
Jag stickade de första tre varven på min FLS igår! :) Får se om jag orkar fortsätta ikväll... promenaden blev lite längre än jag tänkt mig i eftermiddag, men solen sken ju så vackert! :)
Det går bra för mig på jobbet, kommer att trivas där! :)

Inga julgardiner här heller, men det är ingen världslig katastrof om de råkar sitta nån dag extra eller hur?!

Kram, Sofia

Katarina sa...

Ser fram emot bilderna, vill ju så gärna se din FLS.
Ha det gott!

Sussry sa...

Klart vi inte slutar komma hit, ibland blir det blogg tystnad och andra gånger många inlägg, så är det ju bara.
Julgardiner här också och så lär det förbli ett bra tag till.
Sköt om dig!

Eva i jämtland sa...

Julen varar än till Påska,sjunger man ju *ler*
Tog bort mina julgardiner förra veckan......
Kul att se att du är på G igen !
Kramen!

Smycka sa...

Men, fick du inga stödben? *kramar om* Julgardiner? *hm* Jag fick inte ens upp några förra året. *suck*

Kramkram
Ulrica =o)