Sidor

fredag, november 9

Igårkväll var det så dags för Stickcafé igen. Vi var väl en sådär 25-30 personer som samlades på Konditori Princess. Här är en del av deltagarna fullt upptagna med sina alster. Det är stickning, pärlning, virkning och broderi. Hoppas jag inte har glömt något...

Ulrica hade med sig sina fina smycken och visade, och för den som var intresserad fanns det möjlighet att handla. Kanske något till Fars dags present?? Ulrica hittar du här:Ulricas hemgjorda saker.
När vi skulle hem i mörkret, upptäckte vi att en av statyerna i fontänen på Hertig Johans torg i Skövde tydligen blivit förkyld i regnet... Hon hade fått en halsduk....Får hoppas hon kryar på sig snart!!

Sen kan jag förresten uplysa om att det finns ett fåtal platser kvar till Pärlstickningskursen/inspirationskvällen på tisdag. Men det finns nya chanser att vara med onsdagen den 28 nov kl 17 och den 29 nov kl 13. anmälan till butiken på telefon 0500-41 85 56.

5 kommentarer:

eva i halmstad sa...

De verkar som om ni haft det verkligen trevligt på ert stickcafe.
Ha de gott idag, Eva.

Anonym sa...

Hejsan! Trevlig kväll var det! Var roligt att äntligen kunna vara med då jag missat 2 gånger tidigare. Ses på tisdag 13/11.

Kramiz
Ulrica =o)

Sussry sa...

Ser ut som ett trevllig café. Blev mycket stickat och pratat hoppas jag.
Ha det riktigt bra!

eva i halmstad sa...

Tack för hälsningen, ha de gott själv idag, Eva. ;-)

Monica Hansen sa...

Det är roligt att se halsdukar på statyer, jag blir så glad:)