Sidor

måndag, november 26

Måndagsmorgon

Nu är helgen till ända, och måndagen här igen.
Har stickat lite grann, men mest varit förkyld. Är så konstigt, ena dagen superförkyld, nästa knappt inget, o sen börjar det om igen.... Kan det inte bara gå över? Gnäll, gnäll

Jag har så mycket stickideer, men dygnet har ju bara 24 timmar, och trots allt så är det ju en del annat som man måste greja med utöver stickningen, tyvärr.
Idag kör jag lite bilder:


Dessa muddar är stickade i Drops alpaca, lila, med pärlemorpärlor.

Denna bilden föreställer skulpturer som gjordes i somras på Karlsborgs camping. De är gjorda med motorsåg! Finns precis vid infarten till campingen för att hälsa alla gäster välkomna. De blev verkligen jättefina!

Det här blev visst en dålig bild. Föreställer iallafall ett par döskallemuddar. Garnet är gråsvart och döskallen har röda pärlor. Kan säga att de blev fina i verkligheten iallafall...

5 kommentarer:

Sussry sa...

Stackare, inte kul med förkylning. Hoppas det går över snart.

Jättefina muddar!

Snart kommer ett litet kuvert med posten...

Sköt om dig!

Morgondimma sa...

Krya på dig!, Döskallemuddarna såg coola ut. :)

Anonym sa...

Tack för omtanken! Nu känns det genast bättre!
Ditt dygns 24 timmar verkar vara mycket längre än mitt dygns 24 timmar... För du hinner ju sticka mer än mig.. Nåväl, det är ju ingen tävling, men man vill ju så mycket!
Hoppas du kryar på dig ordentligt nu! *skickar massa bra vibrationer så bacelluskerna far sin kos*
KRAM, Sofia

eva i halmstad sa...

Tråkigt att du är förkyld igen.
Jag var i Karlsborg i sommras tyvärr såg jag inte skulpturerna men mycket annat fint.
Hade gott, Eva

Nina BF sa...

Hej Pärlmudden. Jättefina Muddar du har gjort, speciellt de med döskallar på! Förkylning är bra - då får man lov att vara inne och äta choklad och läsa böcker och handarbeta. Och det bästa av allt är att man får bete sig likadant som gubbarna gör när de är förkylda, dvs bara vänta tills saker och ting blivit gjorda... =) Prosit!
Kram Nina