Sidor

tisdag, november 20

Tisdag... Idag har jag o gubben :) min grejat klart i trädgården för denna säsongen. Äntligen!!! Som Gert Fylking brukar säga..
Fast det var bra att ha mycket att greja med. Var på återbesök till min läkare igår. Fick ett jobbigt besked att fundera på, byta handled eller inte. Inget annat går att göra, men vore bra att skjuta på det så länge som möjligt. Förhoppningsvis står jag ut något år till innan jag blir tvungen. Suck!

Okej, nu har jag satt bokstäver på de funderingarna, så försöker vi gå vidare ett tag utan för mycket grublerier.

Är det bara jag som inte kan slutföra ett stickprojekt utan att påbörja minst 2!! UFO-högen bara växer o växer, men inte lika ofta blir något färdigt.
Har iallafall påbörjat(då var vi där igen...) ett par muddar till en av mina nyfunna vänner bland alla stickbloggar! Har gjort drygt en halv, gjorde den på tåget igår, och ska slutföra ettan idag! Tummis!!
Så nästa vecka ska de paret vara klart för leverans.
Sen har jag påbörjat en mössa till min dotter, och maken står i kö för att få en han med. Sen har jag ju en vän som ska stå på julmarknad, och som gärna ville ha med lite muddar att sälja, så jag är inte utan arbete. :)

Sen har jag ju mina funderingar vad jag ska skicka till de förhoppningsvis förväntansfulla mottagarna av kedjepresenter. Ska nog klura ut något för leverans före jul...

Avslutar dagens inlägg med några bilder på tidigare gjorda muddar:


Mönstret kallar jag för "stjärnhimmel", och dessa är gjorda i Drops Alpaca.


Detta par är gjorda i ett blandgarn, 60%Ull, 25% polyacryl och 15% Polyamid. Mjuka, goa o varma. Bladmönster.
Uddiga muddar stickade i Drops Alpaca.

5 kommentarer:

Sussry sa...

Oj, vilken samling med härliga muddar! Hur hinner du med???

Stackare, inte lätt att ta beslut om operation. Skickar en massa varma tankar till dig.
Kram!

eva i halmstad sa...

Hej
Tråkigt att du inte mår bra, de är skit när inte kroppen funkar ordenligt, har varit hemma helt nu i sju år. Men går de att göra något gör de då, gjorde om mina handleder, inte bytte men fixade iordning de blev riktigt bra.
Vilka ljuvliga muddar du gör ser ut som små bakelser.
Ha de så gott du kan , Eva.

Ulrica sa...

Vaddå byta ut?! Attans va jobbigt! När hade de tänkt göra det? Hur gör de det?

UFO-projekt! Jag håller för tillfället på med 7 olika stickprojekt. 1) en babyfilt jag påbörjade för ca 3 år sen och glömt mönstret, 2) en poncho till typ en 6-åring för snart 2 år sen även här glömt räkningen men lättare att hitta än på filten, 3) en sjal 4+5) 2 olika pulsvärmare och 6+7) sockar i spiralmönster. *hihi* Tröttnar man på ett projekt kan man ju fortsätta på något annat. *ler*

Jättefina pärlmuddar!

Kram i kvadrat gumman =o)

Nina BF sa...

Jättefina muddar! Blir lite sugen på att sticka såna så det får nog bli det nu när "att göra klart först"-högen krymper. Ska prova ditt tips med pärlpåträdningen och sticka med pärlor. Kolla på Soans pysselblogg (länk på min sida) så kan du få lite nya tips till snabba muddar till marknaden.

Ta operationen! Det kan ju bara bli bättre, eller? Annars kanske du så småningom inte kan handarbeta längre - hemska tanke! Tänker på dig!
Kram Nina

Morgondimma sa...

Jag hittar nya mysiga bloggar hela tiden, tack för din kommentar hos mej, tack vare det hittade jag en till. Och de uddiga muddarna blev min favorit.