Sidor

fredag, mars 27Idag har jag varit i Skövde och träffat Ulrica.
Vi hade några jättetrevliga timmar tillsammans. Satt på Cafe Prostgården på Kyrkans hus, fikade, stickade o pratade. Vi träffade även SLA(lokaltidningen) som ska göra en artikel om hjälpstickefilialen här.Ulrica hade med sig en present till mig, ett nystan Noro sockgarn. Tack snälla Ulrica ännu en gång. Jättefint! Sånt garn finns inte här vad jag vet. Kul och spännande med nytt garn! Ska nog få bli en sjal tror jag. :)
På tal om sjal så har jag fått klart min halsdukssjal. Den är stickad i Lucca Fino. Mönstret fanns i nån tidning före jul, just nu kommer jag inte ihåg vilken.

Har fortfarande inte blockat den, men det får bli gjort i helgen. Som ni ser så är inte fotot taget idag... Hade jag gjort det så hade sjalen legat på ett par-tre decimeter snö.... rena rama snöstormen ute nu, har inte varit så mycket snö på hela vintern tror jag.

6 kommentarer:

Susilull sa...

Vilket fint garn du fick, skall bli kul att se hur det blir när du stickar i det. Jag har aldrig stickat i Noro-garn, stod och klämde på det hos Yll o Tyll i Uppsala förlänge sen, men fick för mej att det var lite stelt, men det kanske inte var sockgarnet.
Din sjalhalsduk ser fin ut, härlig färg!

Eva sa...

Jätte fin sjalhalsduk !
garnet har jag varit in o kikat på
hos Yll&Tyll,

Här har vi inte fått nån snö på länge nu och vill inte ha nått mer heller...........
men vi har natt kallt det har varit omkring -15 i fera nätter nu
men då håller ju snö föret längre villket är bra med tanke på
alla pimpel tävlingar som är framöver. O i påsk vill jag åka skoter.

Kram o Trevlig Helg !

Häxmamman i Jämtland sa...

Vad fin sjalen blev, på tal om snöstorm så är vädret efter mitt humör idag, inte sovit, rödögd, det ser ut som jag varit ute i stormen och gott i motvind *Hihi*

Du måste bara säga till när du är i tidningen, vad skojigt garn har inte hller hört om det något så det finns nog inte på det otrevliga personalGarntorget i Ö-sund/Kramar

Smycka sa...

Ska hålla utkik efter er i SLA här nere i Skövde. *s* Härliga varma färger i nystanet. Blir kanon till en sjal!

Du har för övrigt en award hos mig! *hihi*

Kraaaaamiz och tack för senast!
Ulrica =o)

Smycka sa...

Glömde ju säga att sjalen blev jättefin!

Kram igen =o)

ulrica sa...

Tack själv för trevlig pratstund. Synd att det blev ett sånt hastigt adjö :-) Jag snattade din bild på mig för jag har ingen bild där jag har min Pinwheel kofta på mig. Tack.