Sidor

onsdag, oktober 1

Hej Hallå!! Kommer ni ihåg mig?? Det är jag som brukar skriva här, även om det var länge sen nu...
Har mått pyton pga operationsköstrul, eller vad man ska kalla det, men nu har jag bestämt mig för att nu får det vara nog!! Och därmed basta! Nu ska jag inte må dåligt på ett tag(Hoppas bara jag kan klara av att inte må dåligt)
Sådär, då var det överstökat, över till något skoj!

Jag har stickat lite grann.... några par muddar..

Det var väldigt vad pärlorna syntes dåligt på det övre paret, men det är "stjärnhimmel"-mönstret. Alla 3 paren är stickade i Alpaca. Det röda paret i Drops, och de svarta i Indiecita. Har nyss upptäckt Indiecita, och gillar den Alpacan bättre än drops. Tycker den är mjukare, och mer hållbar. Vad tycker ni andra som har testat den??
I Helgen var jag och maken till småland en sväng. Passade på att ta en titt på Lerdalaboden. Där hade de det omtalade Mjölkgarnet! Självklart var jag tvungen att köpa ett nystan o testa. Upplever garnet som väldigt mjukt och gosigt, men jag får känslan att det är "trögstickat". Går sakta, men det kanske bara är en känsla...
Ska iallafall knåpa ihop ett par muddar till mig själv av det.


Igår var det stickcafe äntligen! vi var ett tjugotal glada stickare(och virkare) som pratade, skrattade och fikade. Ja, lite stickat blev det också. Och som vanligt en STOR dos inspiration!!

Måste avsluta med att tipsa om att Truckerelin har startat en UFOKLUBB. Bra initiativ! Jag kommer haka på det såsmåningom, men inte just nu. Har ju en massa UFOn liggande, men just nu är det annat som måste fixas först.

3 kommentarer:

Katarina sa...

Åh, så gärna jag hade velat vara med på stick-cafét. Men än en gång så krockade det med skolverksamhet.
När blir det nästa gång? Då kan det ju inte krocka tycker jag...

Muddarna ser jättefina ut, som vanligt när du är i farten.

Soili sa...

Jag har också provat Indiecita och gillar den bättre än Drops.Köpte några nystan förra året och blev "betuttad" i garnet.

Dockmamman sa...

Hej min vän, jag vill så mycket men allt bara blir pannkaka när jag måste läggas in igen *Suck*

Men jag ger inte upp, jag vill också vara med på allt som gäller stickning/Ha det gott och många kramar till dig