Sidor

onsdag, september 9

Stickcafe med mera

Igår var det då dags för höstens första stickcafé. Äntligen!!
Några "gamla rävar" saknades tyvärr. Smycka låg hemma med feber och förkylning. Vi saknade dig raring!! Det var tyst utan dig! Katarina var på föräldramöte, och Anna kände sig manad att plugga.
Vi saknade er alla tre!!
Det var dock några nya ansikten. Och flera trogna stickcaféare hade bakat gott. Tack Siv för den underbara rulltårtan med blåbär! Mums!! Kära SysterPJ hade gjort mumsiga chokladrutor, Tackar tackar, den la sig som bomull runt magen :)

Lite stickat blev det också. Jag fick klart en mössa som SysterPJ hade beställt åt sin kusin. Tyvärr glömde jag fota den, då hon fick med den direkt. Har ju gjort samma mössmönster tidigare, men hittar inget foto på den heller... :( Den stickades iallafall i Viking Superwash, och det gick åt drygt 2,5 nystan.
Fick också med mig en överfull pappkasse med bidrag till Hjälpstickan. Jag är helt överväldigad över gensvaret som blivit. TACK ALLA SNÄLLA BIDRAGSGIVARE!!!

Imorgon ska jag för Hjälpstickans räkning träffa en representant för Frälsningsarmén. Jag ska överlämna bidrag, och lokaltidningen kommer att närvara. Denna gången kommer det bli rejält, skulle behöva bärhjälp nästan. Har inte märkt alla än, men jag har 98 bidrag märkta hittills, och nu har jag då 3 pappkassar knökfulla med bidrag som ska märkas idag. SÅ en bra bit äver 100 bidrag blir det. Jag meddelar här sedan när de är räknade och klara.

Ha en bra dag, nu ska jag märka bidrag!
KRAMIZZZZZZZZZ

1 kommentar:

Monica Hansen sa...

Det är ju verkligen fantastiskt men jag undrar.. märker ni plaggen som ni ger bort?

Det är kanske inte alla som vill ha en mössa med märkning på att det kommer från välgörenhet?